KAPAKLI Elektrik Kesintisi Sorgulama

TEKIRDAG KAPAKLI ilçesi, son dakika güncellemeleri, arıza ve bakım çalışmaları aşağıda yer almaktadır. Kesintiler, kısa süreli ve lokal olabildiği gibi, geniş alanları ve uzun zaman dilimlerini de kapsayabilir.

Elektrik kesintisi sorgulaması için KAPAKLI Alo 186 Elektrik arıza hattını da arayabilir ya da TEKIRDAG ili için arıza kaydı bırakabilirsiniz.

KAPAKLI Elektrik Kesintisi Listesi

İlçeKapaklı
Tarih25.03.2024 Saati: 08:30 ile 25.03.2024 Saati: 15:30 tarihleri arasında Tekırdag Kapaklı elektrik kesintisi
Kesinti BölgeleriKARAAĞAÇ MAHALLESİNİN BİR BÖLÜMÜ ( KOCATEPE CADDESİ VE BAĞLI SOKAKLARININ BİR BÖLÜMÜ, TURGUT REİS CADDESİ VE BAĞLI SOKAKLARININ BİR BÖLÜMÜ, GAZİ OSMAN PAŞA CADDESİ VE BAĞLI SOKAKLARININ BİR BÖLÜMÜ, KUŞ SOKAK, PALMİYE SOKAK, ÇINAR SOKAK UĞUR MUMCU CADDESİ VE BAĞLI SOKAKLARININ BİR BÖLÜMÜ BEREKET SOKAK, KALE SOKAK ) bölgelerinde Kapaklı ilçesi için planlı elektrik kesintisi öngörülmektedir.
Kesinti NedeniPlanlı Elektrik Kesintisi
İlçeKapaklı
Tarih26.03.2024 Saati: 08:30 ile 26.03.2024 Saati: 18:00 tarihleri arasında Tekırdag Kapaklı elektrik kesintisi
Kesinti BölgeleriKAPAKLI YANIKAĞIL MAHALLESİNİN TAMAMI, FATİH MAHALLESİNİN KÜÇÜK BİR BÖLÜMÜ, MİMAR SİNAN MAHALLESİNİN KÜÇÜK BİR BÖLÜMÜ, KARAAĞAÇ MAHALLESİNİN KÜÇÜK BİR BÖLÜMÜ ( UĞUR MUMCU CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, NAMIK KEMAL CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, 19 MAYIS CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, DEMOKRASİ CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, FIRAT CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, UMUT SOKAK, KARACAOĞLAN SOKAK, KÖROĞLU SOKAK, TURGUT REİS CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, ANAFARTALAR CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, İNÖNÜ CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, PLEVNECADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, SARDUNYA SOKAK, BADEM SOKAK, ŞEHİT EKREM DEMİR CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, ANIL CADDESİ VE ONA BAĞLI SOKAKLAR, 51.SOKAK, 52.SOKAK, 53.SOKAK, 56.SOKAK, 81.SOKAK, 85.SOKAK, 87.SOKAK, 97.SOKAK, 98.SOKAK, 99.SOKAK, 100.SOKAK, 101.SOKAK, 102.SOKAK, 103.SOKAK, İNÖNÜ CADDESİ, HAMDİ KENAR CADDESİ, ZEYTİN DALI CADDESİ, TEKNOPRESS METAL, YAGLI TOHUMLAR, HALIL BEYENAL, BARTURNAK TURIZM NAKLİYAT, İNNO GAYRİMENKUL, DENİZCAN HAZIR YEMEK, ARL PLASTİK ) bölgelerinde Kapaklı ilçesi için planlı elektrik kesintisi öngörülmektedir.
Kesinti NedeniPlanlı Elektrik Kesintisi
İlçeKapaklı
Tarih27.03.2024 Saati: 08:30 ile 27.03.2024 Saati: 18:00 tarihleri arasında Tekırdag Kapaklı elektrik kesintisi
Kesinti BölgeleriKAPAKLI İLÇESİ PINARÇA MAHALLESİ, CUMHURİYET MAHALLESİNİN KÜÇÜK BİR BÖLÜMÜ, BAHÇELİEVLER MAHALLESİNİN KÜÇÜK BİR BÖLÜMÜ ( SAMSUNLULAR MAHALLESİ,MİTHATPAŞA CADDESİNİN BİR BÖLÜMÜ,AKPINAR SOKAK,ZÜBEYDE HANIM SOKAK,KIR SOKAĞIN KÜÇÜK BİR BÖLÜMÜ,AKÇ SOKAĞIN BİR BÖLÜMÜ,EBRU SOKAĞIN BİR BÖLÜMÜ,CENGAVER SOKAK,AYSUN SOKAK,GÖKTÜRK SOKAK,KORAY SOKAK,SALKIM SOKAĞIN BİR BÖLÜMÜ,MİSKET SOKAĞIN BİR BÖLÜMÜ,NİMET SOKAĞIN BİR BÖLÜMÜ,AKKOYUN SOKAK,ŞENLİK SOKAĞIN BİR BÖLÜMÜ,AKOLUK SOKAK,YASIN ONDER, VASTAS VALF ARMATUR SAN., S.S. DOGU MAKEDONYA, OMER HALIM AYDIN, MELIHA ADALAR, MUSTAFA MOLU, AHMET AVCI. ) bölgelerinde Kapaklı ilçesi için planlı elektrik kesintisi öngörülmektedir.
Kesinti NedeniPlanlı Elektrik Kesintisi


KAPAKLI ilçesindeki planlı elektrik kesintilerinin listesi yukarıda verilmektedir. KAPAKLI ilçesi için planlı kesinti listesinde kesinti bulunmuyorsa planlı olmayan bir kesinti gerçekleşmiş olabilir. Bu durumda 186 numaralı elektrik arıza telefonundan TEKIRDAG şehri için kesinti hakkında bilgi alabilir ya da arıza kaydı bırakabilirsiniz.



Kategori: Elektrik Kesintileri