KARTEPE Elektrik Kesintisi Sorgulama

KOCAELI KARTEPE ilçesi, son dakika güncellemeleri, arıza ve bakım çalışmaları aşağıda yer almaktadır. Kesintiler, kısa süreli ve lokal olabildiği gibi, geniş alanları ve uzun zaman dilimlerini de kapsayabilir.

Elektrik kesintisi sorgulaması için KARTEPE Alo 186 Elektrik arıza hattını da arayabilir ya da KOCAELI ili için arıza kaydı bırakabilirsiniz.

KARTEPE Elektrik Kesintisi Listesi

İlçeKARTEPE
Tarih26.03.2024 tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında KARTEPE elektrik kesintisi
Kesinti BölgeleriBAYRAKLI SK. - bölgelerinde KARTEPE ilçesi için elektrik kesintisi planlanmaktadır.
Kesinti NedeniİLAVE GÜÇ TALEBİ NEDENİYLE TRAFO GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI-Planlı Kesinti No:35434
İlçeKARTEPE
Tarih27.03.2024 tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında KARTEPE elektrik kesintisi
Kesinti BölgeleriDERBENT MAH., FATİH, DİCLE CD., UZUNÇIFTLIK KÖYÜ, ÇETIN, UZUNÇIFTLIK MAH., BAYRAKLI SK., UZUNÇİFTLİK MAH., AKMEŞE YOLU CD., ARDIÇ SK., AĞAR SK., D-100 KARAYOLU CD., DUMAN SK., GÖKÇEN SK., GÖLOVA SK., HACI İBRAHİM CD., HASAN YILMAZ CD., HASANPAŞA CD., HİCRAN SK., KESKİN SK., KORKMAZ SK., KUTLU SK., MUSTAFA ÖZ CD., RAUF DENKTAŞ CD., SADUN ATIĞ CD., SELVİ SK., SİNEM SK., TOPUZ SK., TÜRKOĞLU SK., TÜRKYILMAZ SK., YÜKSEL SK., ZİNDE SK., ÇAM SK., ÇETİN SK., ÖTER SK., ÖZ SK., ÖZDEMİR ATMAN CD., ÖZKUL SK., ÖZTÜRK SK., ŞEHİT FATİH KABAN CD. - bölgelerinde KARTEPE ilçesi için elektrik kesintisi planlanmaktadır.
Kesinti NedeniİLAVE GÜÇ TALEBİ NEDENİYLE TRAFO GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI-Planlı Kesinti No:35434
İlçeKARTEPE
Tarih28.03.2024 tarihinde 12:00-13:30 saatleri arasında KARTEPE elektrik kesintisi
Kesinti BölgeleriERTUGRUL GAZI, UZUNBEY KÖYÜ, BAHÇELİ SK., REFORM, UZUNBEY MAH., AKMEŞE YOLU CD., CİHANGİR SK., KANGAL SK., REFORM CD., SEVEN SK., SEVİMLİ SK., UZUNÇİFTLİK KÖYÜ, SADUN ATIĞ CD., UZUNÇİFTLİK MAH., MİHRİBAN SK., MİLLİYET SK. - bölgelerinde KARTEPE ilçesi için elektrik kesintisi planlanmaktadır.
Kesinti Nedeni3. ŞAHIS TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN YENİ ENERJİ BAĞLANTISI-Planlı Kesinti No:35457


KARTEPE ilçesindeki planlı elektrik kesintilerinin listesi yukarıda verilmektedir. KARTEPE ilçesi için planlı kesinti listesinde kesinti bulunmuyorsa planlı olmayan bir kesinti gerçekleşmiş olabilir. Bu durumda 186 numaralı elektrik arıza telefonundan KOCAELI şehri için kesinti hakkında bilgi alabilir ya da arıza kaydı bırakabilirsiniz.



Kategori: Elektrik Kesintileri